İstanbul, Türkiye
İstanbul, Türkiye

250.000 TL

Aziziye, Erzurum

Chery Kimo 1.3 lusso Ben Baktım sen kullan14 Nis 2025

İlan Özellikleri

  • İlan No1707369772
  • MarkaChery
  • ModelKIMO
  • TipKIMO 1.3 LUSSO
  • Yıl2010
  • KM116.000
  • Yakıt TipiBenzin
  • Vites TipiManuel
  • Kasa TipiHatchback 5 Kapı
  • RenkLacivert
  • ÇekişÖnden Çekiş
  • GarantiYok
  • Ağır Hasar KayıtlıHayır
  • LPGVar
  • Plaka TipiTR Plaka
  • Takas DurumuEvet
  • Plaka39 ABC 973
  • Şasi No (Son 6 Hanesi)375555
  • Hasar / Tramer KaydıVar
  • Kalan Garanti Süresi / KM Sayısı0
  • Rehin & Haciz DurumuYok

Araç Yasal Bilgileri

  • Marka AdıCHERY
  • Ticari AdıKİMO LUSSO
  • Model Yılı2010

İlan Açıklaması

Aracın 100 bin bakımı yapıldı.

Şanzıman motor yağı vs değişti her zamanda vaktinde bakımı yapıldı.

Radyatör, v kağış, triger seti, baskı balata seti, bujiler dahi tüm motor boruları değişti.

Araçta çizikler mevcut. Araçla küçük bir kaza yaptım. Boya vardı diye kaputta boya attı bende kendi isteğimle sigortadan gitsin diye düşündüm yaylanacak bir kaputtansa değişirim daha iyi dedim. O sigortada her şeyi şişirerek girdi. 70 bin tramer girdi. Bundan önce küçük sürtme tramerleri var önemsiz olarak. Aracı bundan önce pasta cila yaptırırken tüm her yeri çizmişlerdi diye kaput hariç boyatmıştım. Aracın üçüncü sahibiyim. Ama ikinci sahibindeyken de aracı çok aktif kullandım. Temizliğini bildiğim için aldım. Alırken eksper de yaptım. Herhangi önemli bir sorunu çıkmadı. Ekper raporları detaylıdır ve bende mevcut.

Araç Erzurum-Muğla ve Muğla-Lüleburgaz, Erzurum-Batman arası kullanıldığı için km çoğunluk uzun yolda yapdı. Biraz daha geniş bir araca ihtiyacım oldu diye satma veya takasa girme adına satışa koydum. Aracıma kefilim. Gelir görürsün, algıları yıkan bi temizliği var. Motor mekanik sorunu yok. Gayette güzel bir araç. Elektrik arızası hiç çıkarmayan nadir araçlardan... Düşük modelli araç tercih etmektense donanımı olan 2010 bi araca binmek daha mantıklı geldi diye aldım. Pişman da olmadım. Pazarlık için zerre görüşmek istemiyorum. Araç hakkında bilgin varsa gel al. Yoksa boşa yazma. Takasa da açığım.

Boyalı veya Değişen Parça

  • Orijinal
  • L Lokal Boyalı
  • B Boyalı
  • D Değişen
ÖN
SOL
SAĞ
ARKA
  • Orijinal
  • Tavan
  • B Boyalı
  • Sağ Ön Çamurluk, Sağ Ön Kapı, Sağ Arka Kapı, Sağ Arka Çamurluk, Sol Ön Çamurluk, Sol Ön Kapı, Sol Arka Kapı, Sol Arka Çamurluk, Bagaj Kapağı
  • D Değişen
  • Ön Tampon, Motor Kaputu, Arka Tampon
otoplus
Murad Özdemir Abdu
Tem 2018 tarihinden beri üye
İade ve Geri Ödeme Politikası